Fi del primer trimestre!

Famílies,

Hem arribat a la fi del primer trimestre d’aquest curs que no sabíem com començaria.

I, dins del que cap, sembla que ha començat força bé. Segurament molts de nosaltres teníem grans dubtes sobre què passaria no ja al cap de tres mesos, sinó al cap de 10 dies. Estàvem preocupats per com estarien els nostres fills i filles a les classes, per com viurien la nova forma de relacionar-nos que ens estem veient obligats a tenir, per si el contagi dins l’escola seria una cosa habitual, i per si l’escola hauria de tancar de nou.

Ara, amb un peu a les festes, podem sentir-nos tranquils per com està anant tot, almenys dins de les parets de l’Areny. Segurament cada un de nosaltres podríem dir moltes coses de molts altres temes, però si fem una valoració justa sobre com s’està protegint als nostres fills, hem de felicitar a tot el personal educatiu, de menjador i extraescolars, per fer que les nostres preocupacions puguin ser avui menors. Hi ha hagut casos de nens contagiats: és clar. Hi ha hagut casos de nens contagiats per aquests nens a l’escola? No. I aquest és el quid.

Així que ara que tindrem als nostres nens a casa, que ens arriba un temps de família, molt diferent del d’altres anys, però de família, al cap i a la fi, SI US PLAU, complim la nostra part del tracte. Siguem responsables, cauts, no pensem que el no-contagi a l’Areny ha estat una qüestió de sort. Ha estat una qüestió d’esforç. De molta vigilància i esforç, que si ells, conserge, professors, director, monitors, cuiners, personal de neteja … En definitiva, un esforç que els no-pares dels nostres fills, han estat capaços de fer, pel seu bé i pel nostre, no siguem nosaltres, els veritables pares, els que en tres setmanes de vacances abaixem la guàrdia i generem un veritable problema per a la tornada el dia 11.

Des de l’AFA, volem desitjar-vos uns dies tranquils a tots, i que aquest any tan dur doni pas a un de millor, amb salut, amb abraçades quan hagin d’arribar i, sobretot, amb els nostres fills feliços. Us deixem les fotos dels seus somriures amb les creacions del taller virtual de Nadal, moltes gràcies a tots per haver participat, endavant l’Areny!

Un pensament sobre “Fi del primer trimestre!

  1. Moltíssimes gràcies per la vostra feina, us desitgem que tingueu un Bon Nadal!!!
    Feu arribar la nostra felicitació a tot l’equip docent, i col.laboradors,una abraçada al nostre conserge preferit, el Joan.
    Petons a tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s