Tothom a casa… Envieu-nos les vostres idees!

Famílies,

esperem que estigueu tots bé, aquests dies que estan sent tan difícils per a tothom. De cop i volta, el món sembla haver frenat i el que eren les rutines més habituals i normals per la majoria, han deixat pas a la incertitud… No oblidem que això passarà, i que mentrestant, ens hem de cuidar molt i molt, per tenir la salut i els ànims per fer front a la nova etapa…

Qui ens havia de dir que estaríem amb els nostres fills i filles 24 hores al dia. Nosaltres, que sovint hem pensat al poc temps que els hi podem dedicar… Però també és cert que potser ara és fins i tot massa… No ens saturem. Pensem a les coses que sempre volem fer i que mai no podem, aprofitem aquesta oportunitat per fer que ells mateixos descobreixin coses noves.

Us convidem a enviar-nos un correu electrònic a ampalarenycornella@gmail.com donant-nos les vostres bones idees de quines coses esteu fent, adults i petits, perquè aquests dies a casa siguin més agradables i, sobretot, per poder viure’ls amb tranquil·litat. Plegats farem una fantàstica llista d’idees per a tothom. Dieu-nos el nom i curs del vostre fill/filla i l’inclourem a la llista, mantinguem un vincle aquests dies en què no ens veurem.

A banda de les activitats recomanades per l’escola (repàs, lectura,…) us deixem algunes idees d’activitats perquè facin sols o amb nosaltres:

  • Cuinar: galetes, pastís,… però també el sopar, el berenar… Perquè no? És un moment excel.lent per deixar que els nostres fills se n’encarreguin.
  • Trucar a la família (el whatsapp està molt bé, però segur que tothom n’estarà feliç d’escoltar-se).
  • Manualitats. Internet n’és ple d’idees, trobem una que puguem fer amb coses que tinguem a casa i, si pot ser, en la qual hàgem de passar més d’un dia 😉
  • Jocs de taula, cartes… Segur que en tenim alguns ben guardats per casa.

Animeu-vos! Nens i nenes, mares i pares de l’Areny, què esteu fent que ens vulgueu explicar?

2 pensaments sobre “Tothom a casa… Envieu-nos les vostres idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s