Assemblea del 05/02/2020: tots som Famílies

Famílies,

Com alguns recordareu i als que no ja us ho diem ara, fa uns quants anys, els grups de pares i mares que s’organitzaven per la millora de moltes activitats dels seus infants es deien APAs (Associació de Pares d’Alumnes). P-a-r-e-s. Punt. Sense « mares ».

Des de fa ja aquests quants anys, per sort, les APAs van passar a ser AMPAs, reconeixent la presència de les mares dintre de les associacions.

Així i tot, ja aleshores el terme no era del tot adient perquè això sembla excloure algunes de les persones responsables d’aquests nens, que se’ls estimen amb bogeria, que els lleven cada dematí, que es preocupen per si han esmorzat bé, els porten a l’escola, revisen la motxilla, els escolten, els orienten, els ajuden amb les mates però que no, potser no són “pares” o no són “mares”. No seria doncs molt més just que parléssim de les “famílies d’alumnes”?

A l’Areny ho volem canviar; volem reconèixer la importància de la FAMÍLIA per sobre de si s’és PARE o MARE. Família és l’abric que cada infant troba en tornar a casa seva. Són els progenitors que han decidit separar-se i comparteixen la custòdia dels seus fills; família és la persona que ha escollit tenir fills dintre o fóra del seu ventre, amb parella o sense, família són les dues dones o els dos homes que han decidit fer el mateix.

I això és el que volem votar a l’Assemblea d’aquest dimecres 05/02/2020 a les 16.45. Veniu, perquè no és una Assemblea qualsevol: és l’Assemblea on recolzarem aquestes famílies oblidades, escollint dir-nos, d’ara endavant, AFA l’Areny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s