Tornem a l’Areny!

Com tot, Setembre ha arribat, i amb ell, la tornada a la nostra escola. Un nou curs que comença, les mateixes famílies i altres noves que arribem a l’Areny amb la il·lusió de 9 mesos i mig al davant per fer coses enormes. Nens i nenes que coneixeran nous racons meravellosos en els quals tirar les seves imaginacions a volar, lletres que s’enllacen per ensenyar-los a llegir, classes que es barregen, primeres i últimes colònies, balls per a les famílies, llàgrimes de comiat. Anem a gaudir-ho!

A l’AMPA tenim el propòsit de convertir-ho en un curs inoblidable. Serà un any de canvis, començant pel comiat a la Mónica Martínez, qui ens va pilotar el curs passat i a qui li hem de donar un GRÀCIES enorme pel treball ben fet, en un curs especialment difícil. I la benvinguda a la nova presidenta, la Núria Canillas, que pren el càrrec amb il·lusió, bones idees i al capdavant d’un equip estructurat en comissions, amb ganes de fer-ho millor que bé.

El principi de curs, com tots els setembres i tots els geners, és el moment de la reflexió i dels bons propòsits. A l’AMPA hem dedicat una mica de temps aquest estiu a pensar en els del 2018-2019:

  • Ser el nexe famílies – escola, per fer de l’Areny no solament un lloc on els nostres fills reben la seva primera educació, sinó on com a famílies, podem transmetre les nostres idees i aportar per construir. Per a això, volem organitzar trobades, festes, tallers, que les famílies puguem interactuar, conèixer-nos, i ajudar-nos a donar als nostres fills una millor educació, no escolar. Esperem que vingueu amb la mateixa il·lusió que nosaltres ho prepararem.
  • Comunicar activitats que es produeixen al poble que poden ser d’interès per als nostres fills. La cultura fa nens millors, i els nens millors es converteixen en increïbles adults.
  • Oferir activitats extra-escolars de qualitat que omplen el temps no escolar dels nostres fills, no solament com un recurs per cobrir aquestes hores en les quals no ens és possible anar a buscar-los, sinó com un moment de descobriment de possibilitats per a ells i d’interacció amb els seus companys.
  • Treballar perquè l’Areny sigui millor fins i tot quan els nostres fills ho hagin deixat. Una escola de qualitat al barri ajudarà al fet que el barri també sigui millor.

Per a tot això, i per a tota la resta que puguem fer, que mai serà massa, necessitem l’ajuda de tots, i sí, estem parlem de les quotes 🙂

Aquests 25 euros que paguem per família van ajudar el curs passat a què la Castanyera vingués a passar una tarda i que hi haguessin castanyes per a tothom, a escriure la carta als Reis i que deixessin material útil per a tots els cursos, a posar aire condicionat en el menjador, tendals i joguines per als patis, a decorar-los amb pompons i plantes (ho anem a acabar!) a canviar el mobiliari de la sala d’informàtica,… Per menys de 3 euros al mes!

Enguany, volem que ens arribi per a més, per la qual cosa no dubteu que la vostra quota estarà ben invertida. Si no ho heu fet encara, podeu passar a pagar-la en horari d’AMPA (al setembre els dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 i a partir d’octubre, els dimecres, de 16.30 a 18.00). Com a novetat, també podeu pagar-la via transferència: ES39 0081 1769 7500 0100 0309. Recordeu si us plau anotar el nom complet de tots els nens/as als quals correspongui i curs en el qual estan.

I a part de les quotes, necessitem, més si cap, el vostre suport. Veniu, si us plau, veniu a donar-nos les vostres idees. A l’AMPA som un grup de 10 persones amb ganes de treballar, però a l’escola som més de 200 famílies, cadascuna amb la seva pròpia veu.

Ens encantarà que ompliu la bústia de l’AMPA amb les vostres idees i propostes. Que aquells que voleu col·laborar no deixeu de fer-ho per por que sigui molt temps. Fusters, informàtics, pintors, narradors de contes, maquilladors,… tots cabem i tots som necessaris. No dubteu que tots podem ajudar a fer un Areny millor, participeu en el grup de col·laboradors! Gràcies als col·laboradors podrem fer més coses, i el temps ho decidiu vosaltres. Un dia a l’any és suficient, tot compte, i la satisfacció us durarà tot el curs.

Entre tots farem un Areny encara millor, no ho dubteu. Feliç curs a tots!

4 pensaments sobre “Tornem a l’Areny!

  1. Sou un equip fantastic, amb il·lusió i empenta i no nomes per als vostres fills, sino per els mes de 400 que hi han a l’escola. Espero que tots sàpiguen reconèixer aquesta dedicació. Un aplaudiment als pares Ampa!!!!

  2. Hola!!!! Gran feina la q feu a l’ampa! Com es pot fer col•laboradora? Som “nous” a l’escola, pares de p3. Tot i q aquesta es la meva escola de tota la vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s