Equip de Menjador – Projecte Creixem Dinant

Si els vostres fills es queden al menjador i encara no heu tingut oportunitat de conèixer els seus monitors, aquí teniu almenys una foto, “per posar una cara”. D’esquerra a dreta, fila de darrera: Sheila (2on) Lola (3er) Germma (2on) Joan (5è) Ingrid (P4) Paqui (P5) Vanessa (P3) Carlos (1r). I a la fila de devant: Marta (1er) Palmi (4rt) Antonia (6è) Irene (P3) Carlos (coordinador) Carme (3er)

Aprofitem per dir-vos que des de l’empresa de menjador, Tots a Taula, i la comissió de menjador de l’escola, fa dos anys que es treballa el projecte “Creixem dinant”, on els alumnes de cicle superior s’autogestionen dins de l’espai de menjador. Aquest projecte neix per la voluntat de canviar el concepte que tenim del servei del menjador, per convertir aquest espai en un espai més participatiu, on els monitors assumeixin el rol de referents i orientadors en aquest camí cap a l’autonomia i la responsabilitat.

Un dels objectius és que els infants siguin els protagonistes de l’acció educativa del menjador, mentre assumeixen responsabilitats i adquireixen bons hàbits alimentaris.
A través de la supervisió del monitoratge, es creen diferents càrrecs, on tenen les seves responsabilitats en el grup: estar pendents del nivell de soroll a la taula, que no falti res a la taula abans de seure a menjar, l’ordre en les files, neteja de les taules abans de sortir al pati. Tanmateix, són els infants qui decideixen la quantitat que volen menjar, per aconseguir que prenguin consciència d’allò que mengen i de les quantitats necessàries i ajudar a no crear animadversió als aliments.

Recordeu que si voleu venir a conèixer el menjador i algunes de les persones que hi treballen per veure el funcionament, tastar el menjar i transmetre qualsevol dubte, el divendres 25/05/2018 es farà l’última jornada “Coneixem el menjador” d’aquest curs. Són 30 places, podeu comprar el vostre tiquet (5 €) de 9.00 a 10.00 al menjador o contactar amb el Carlos per Whataspp (695487773) i pagar-ho directament el mateix dia abans de dinar. Si podeu, no ho dubteu. És important conèixer de primera mà l’espai on estan els vostres fills, el què mengen i amb qui.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s