Ajuda a famílies amb rendes baixes / Ayuda a familias con rentas bajas

EN CASTELLANO MÁS ABAJO

Bon dia famílies,

un dels nous propòsits pel blog de l’AMPA de l’Areny, és informar-vos no només d’algunes de les coses que passen a l’escola, sinó d’altres temes d’interès per les famílies o pels nostres infants.

Avui us parlem d’una novetat que posa en marxa l’Ajuntament de Cornellà. Es tracta d’un nou programa d’ajuda a famílies amb rendes baixes (de pares treballadors) directament destinada a l’infant o a través d’una cooperació laboral dels pares.

Si voleu més informació, podeu visitar aquest enllaç a la web de l’Ajuntament o trucar a l’oficina d’atenció al ciutadà al telèfon 93 377 02 12.

********************************

Buenos días familias

uno de los nuevos propósitos del blog del AMPA del Areny, es informaros no solo de algunas de las cosas que pasan en el colegio, sino también de otros temas de interés para las familias o nuestros hijos.

Hoy os hablamos de una novedad que pone en marcha el Ayuntamiento de Cornellà. Se trata de un nuevo programa de ayuda a familias con rentas bajas (con padres en activo) directamente destinada al niño/a a través de una cooperación laboral de los padres.

Si queréis más información, podéis visitar este enlace de la web del Ayuntamiento o llamar a la oficina de atención al ciudadano en el teléfono 93 377 02 12.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s