Taller solidari

Sant Joan de Déu està recollint fons per a l’estudi del càncer infantil, com AMPA, us demanem col·laboració per poder realitzar el taller de Polseres Candela, el proper 13 de Març a les cinc de la tarda.

Pulseras_Candela

Aquesta iniciativa va començar al març de 2013 quan Candela va ingressar a l’Hospital Sant Joan de Déu on li van diagnosticar Leucèmia. Carme, una voluntària de l’hospital, va ensenyar a Candela a fer polseres per distreure’s.
Va començar fent per als seus metges, infermeres, amics, i va ensenyar com es feien a les seves amigues Mariona i Daniela. Aquestes dues nenes de vuit anys són les veritables impulsores d’aquesta idea, elles van decidir cridar-les Candeles i elles van passar tot l’estiu muntant un lloc cada cap de setmana per vendre-les i recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. La resposta va ser tan solidària que aviat es van implicar en la producció i distribució tots els nostres amics i família, mentre Candela continuava el seu tractament a l’hospital, al mateix temps que formava una nova gran família amb els seus companys de la planta 8a, els “Xipirons”.
Nenes i nens de diferents edats però amb una realitat comú que els fa especials, molt especials, i que van trobar en aquestes polseres una forma d’entretenir-en tants ingressos i hores a l’hospital de dia, encoratjats per la idea d’ajudar a altres nens que en el futur es trobaran en la seva mateixa situació.
Van ser ells i per ells que les Candeles es van estendre per l’hospital i de nou van ser els nens els que van implicar en el projecte a les seves famílies.

Perquè la tarda sigui més amena, la endolcirem amb una xocolatada (per només 1 €) Tot el recaptat amb la venda de les candeles i la xocolata, serà destinat a la investigació, recordeu que després les podeu comprar i així col.laborar amb la causa.   ….

I això no acaba aquí !!! el dia 20 de març tenim un Sopar de Germanor per donar la benvinguda a la primavera.
Tal com hem fet en altres ocasions, cada família assisteix amb el seu àpat. L’únic que demanem és que vingueu amb ganes de divertir-se, compartir i ballar. Aprofiteu per comprar més Candeles!! A les 20 hores obrirem portes i a les 21 hores començarà el sopar!!

Quedem a la vostra disposició, dimarts i dijous a l’AMPA o al nostre correu:mail_AMPA
Comptem amb la vostra ajuda!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s